Informa – merkittävä suomalainen tarratalo

Tarrojen ja tuote-etikettien painaminen pakkaavaan teollisuuteen

Informa Oy on Espoossa sijaitseva monipuolinen painotalo, joka on erikoistunut tarrojen ja tuote-etikettien painamiseen Suomen pakkaavaan teollisuuteen. Tarrapainomme on perustettu vuonna 1988.

Käytössämme ovat nykyaikaiset UV-fleksopainokoneet, jotka mahdollistavat erilaisten pakkaamisessa käytettävien laminaattien, tarrojen ja etikettien painamisen rullille, arkeiksi tai taitetuiksi nipuiksi kahdeksalla painovärillä – tarvittaessa jopa useammalla.

Kehitämme määrätietoisesti painotoimintaamme ollaksemme laadukas ja luotettava kumppani etiketöintitarpeittenne täyttäjänä. Autamme asiakkaittamme markkinoimaan omia tuotteitaan laadukkailla etiketeillä. Uudistetussa painossamme osaamme tehdä tuotteet juuri kuten sinä haluat ne.

Informan Oy:n saama HD-sertifikaatti on seurausta systemaattisesta ja laajasta kehittämistyöstä painatuslaadun standardoimiseksi.  Projektin aikana optimoitiin painovärit, otettiin käyttöön uusimmat HD Flexo ja Flat Top Dot -laattateknologiat sekä tehostettiin prosesseja repron ja painotalon välillä.  Käytännössä tämä tarkoittaa Informan asiakkaille entistä parempaa painolaatua ja toimitusvarmuutta. Tämän todisteena on sertifikaattimme.

HD- painolaattojen etu asiakkaillemme näkyy voimakkaampina väripintoina, pienet tekstit ovat terävämpiä, kuvissa on parempi kontrasti ja häiveet liukuvat nollaan. Laadukas MPS -fleksopainokoneemme pääsee uusien laattateknologioiden avulla  painatusjäljessä aivan omaan luokkaansa.  Painokoneen profiilit painolaatoille ovat tehty lähtökohtaisesti matalamigraatioväreillä.

Sivuston toteutus Whitestone Oy